Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Van goede kwaliteit Deurslot voor verkoop
Van goede kwaliteit Deurslot voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Unity Hardware Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Unity Hardware Ltd. Unity Hardware Ltd. Unity Hardware Ltd. Unity Hardware Ltd. Unity Hardware Ltd. Unity Hardware Ltd. Unity Hardware Ltd. Unity Hardware Ltd.
De Fabrieksinstallatie van EENHEIDSwuxi De Fabrieksinstallatie van EENHEIDSjiangmen Het bosselerenproces lijn stempelen Het schilderen lijn Elektroplateren Assemblage & Verpakking EENHEIDSteam

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Aantal werknemers : 450~500
Jaarlijkse omzet : 18000000-20000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

 

De eenheidshardware verstrekt Optimale Productieoplossing

 

 

 

Vertaling. Na het krijgen van een idee of een vereiste van cliënten, zijn wij verantwoordelijk voor het vertalen van het in gedetailleerde productiespecificatie of echte 3D modellen.

 

Productie & Beheer. Onder de systemen van ISO 9001 en ISO 14000, hebben wij twee installaties die met volledige faciliteiten en professioneel personeel uitgerust zijn om de eisen van de cliënt in echte producten met hoog nauwkeurigheid en kwaliteitsniveau efficiënt om te zetten.

 

Kwaliteitscontrole en Erkenning. De EENHEID werkt met geaccrediteerde het testen en certificatieorganisaties zoals Exova/Warrington-Brand bij het UK, Intertek-Na bij de V.S. voor het onafhankelijke testen. De EENHEID kan een reeks van producten aanbieden die worden getest en aan en1634-1 en UL10c-brandclassificatie, ook aanbiedingsce/certifier duidelijke producten verklaard die voor relevante commerciële toepassingen geschikt zijn.

 

3D Prototyping/Simulatie. Dit is vooral belangrijk zeer voor nieuw productontwikkeling en bevestiging. Als u wilt weten wat uw idee als zal kijken, hoe het zal voelen, heeft de EENHEID een zeer uitstekend team om ideeën in echte voorwerpen om te zetten, zullen wij u allen in de vorm van 3D modellen tonen.

 

Product/Componentensourcing. Geen zorg over kunnen wij geen grote orden behandelen of zeer ongewone punten, hebben wij een goede en op lange termijn samenwerkingsverhouding met vele fabrieken voor dringende levering of gevallen van speciale aanpassing gevestigd.

 

Waardeanalyse/Waardetechniek.

Contactgegevens
Unity Hardware Ltd.

Contactpersoon: Mr. Shi Cheng

Tel.: +86.25.8693.2520

Fax: 86-25-86932510

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)